Om oss

Smallworld Nordic er en Value Added Reseller (VAR) av General Electric’s Smallworld Network Inventory løsninger i Norge, Danmark og Sverige.

Historie og misjon

GE Smallworld Network Inventory løsninger er tilpasset for forsyning, telekom og annen viktig infrastruktur. Smallworld Nordic tilbyr videreutvikling, konfigurasjon, installasjon, vedlikehold, rådgivning og opplæring i denne produktporteføljen for våre kunder.

Vår visjon er å levere løsninger som øker våre kunders produktivitet og konkurransekraft ved hjelp av vår kompetanse, GEs produkter og lokale tilpasninger. Vi er ca 25 høyt kvalifiserte ansatte i Oslo, Herning, København og Stockholm, og vi har arbeidet med Smallworld-porteføljen siden 1992.

De markedene vi opererer i kjennetegnes ved at operatørene innehar samfunnkritisk infrastruktur, med krav og regulering fra myndigheter, behov for økt lønnsomhet og kunder som forventer høye kapasiteter og oppetider. Dette krever bl.a digitalisering av informasjon, automatisering av prosesser, fokus på datakvalitet og robust nettdesign; som igjen forutsetter riktig og oppdatert nettdokumentasjon.

Vi jobber tett og langsiktig med våre kunder, som er både nasjonale/nordiske operatører og regionale netteiere, slik at de kan ta ut sine fulle potensial, samtidig som rammebetingelser og kundeadferd endres i et stadig høyere tempo.

 

General Electric (GE) Digital utvikler en bred portefølje av programvareløsninger for forsyning-, telekom- og offentlige tjenestetilbydere, og er i dag en av verdens største innen sitt domene.

Bli med på laget!

Vi er alltid på utkikk etter nye og dyktige kolleger, derfor oppfordrer vi deg til å sende en åpen søknad og CV til jobb@smallworld.no