Alex og Keld er våre nye seniorutviklere

Alex Troelsen (t.v.) og Keld Graugaard begynte begge i Smallworld Nordic 1. desember som seniorutviklere og vil jobbe på vårt Herning-kontor. De har bred programmeringserfaring innen system- og applikasjonsutvikling, som spenner over ulike typer bransjer.

Jeg utviket program for ressursstyring knyttet til geografiske lokasjoner i min siste jobb, forklarer Alex. – Smallworlds portefølje fanget min interesse da den vil gi meg mer spesifikk GIS-kunnskap, og jeg er også veldig interessert i den agile måten å jobbe på.

Jeg vil gjerne ta del i det store digitaliserings- og automatiseringspotensialet innen nettdokumentasjon, sier Keld. – Målet mitt er å bidra til å levere de riktige løsningene som gir merverdi for våre kunder.

På fritiden liker Alex å tilbringe tid med familien, styrketrening og jakt. Keld nyter familielivet, og er en dedikert padeltennisspiller, utenom arbeidstiden. Vi ønsker dem begge hjertelig velkommen til Smallworld Nordic og ser frem til å jobbe sammen.