Personvernerklæring

Personvernerklæring Smallworld Systems AS, Org nr: 965 308 865.

Vi tar personvernet og sikkerheten til våre brukere på alvor. I denne erklæringen forklarer vi om hvordan, hvorfor og hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi sørger for at personvernet blir ivaretatt.

1. Oversikt over typer av personopplysninger vi samler inn

Direkte identifiserbare personopplysninger blir blir kun innhentet med ditt eksplisitte samtykke. Eksempler på dette er skjemaer du sender inn hvor vi må lagre dine data for å kunne behandle henvendelsen. Det kan være navn, fødselsnummer, telefonnummer eller en vurdering som er fylt inn av deg. Husk at du aldri skal oppgi personlig informasjon

2. Bruk av informasjonskapsler og andre måleverktøy

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du bruker nettsidene våre, samtidig som vi kan yte vårt beste for å gi deg en best mulig opplevelse.

Informasjonskapsler er små biter data som lagres på datamaskinen, nettbrett eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. En informasjonskapsel tilhører et bestemt nettsted, og kan ikke leses av andre nettsteder. I tillegg til informasjonskapsler bruker vi piksler og script fra tredjepart.

Verktøyene vi benytter for å innhente informasjon er Google Analytics (inkluderer analyse av bruk av nettsiden) og Facebook (måling av aktivitet/ markedsføring ved retargeting).

Alle nevnte samarbeidspartnere har gjennom sine personvernerklæringer beskrevet hvordan personopplysninger behandles og lagres.

Aktive verktøy på våre nettsider brukes til å gi deg relevant informasjon og til markedsføring.

Hvis du ikke har logget inn på våre sider, har vi ikke mulighet til å identifisere deg som enkeltperson, men ved informasjonskapsler og overfor nevnte analyseverktøy måler vi allikevel aktivitet på våre nettsider i form av statistikk som:

  • Hva du gjør på nettsidene våre, som for eksempel hvilke sider du besøker og hvor ofte eller hvor lenge du er her.
  • Din omtrentlige geografiske plassering ved hjelp av IP-adresse, som deretter blir anonymisert.
  • Hvilke nettsteder brukere kommer fra.
  • Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem.

 

3. Kundeservice, markedsføring av våre produkter og tjenester

Ved hjelp av personopplysninger, interesse- og brukergruppeprofiler kan vi tilpasse kommunikasjon, rådgivning og tilbud for at de skal oppleves som relevante og nyttige. Opplysningene kan også bli brukt i analyser, kundeundersøkelser og til utvikling og forbedring av produkter, tjenester og service.

Kanaler for digital kundeservice og markedsføring

Nettsider: Hjemmeside/nettportal og øvrige nettsider
Sosiale medier: Facebook, LinkedIn
Andre kanaler: Nyhetsbrev, e-post, kundeundersøkelser

Annonsekjøp
Du kan oppleve å se annonser fra oss på sosiale medier og nettsider, dersom vi kjøper annonseplass gjennom ulike medier. Informasjonen blir kryptert slik at personinformasjonssikkerheten ivaretas, og opplysningene benyttes bare til å gjennomføre plasseringen av annonsen.

Oversikt over aktuelle verktøy
Facebook Pixel
Ved å benytte Facebook bildepixel på nettsidene kan vi levere spesialtilpasset innhold i Facebooks kanaler. Dette innholdet vil være mer målrettet og relevant for brukeren. Hvis Facebook Pixel er aktivt på denne nettsiden samles det inn informasjon om din aktivitet.

Google Ads
I Google Ads holder vi rede på hvilke annonser som skal vises, teller antall visninger og klikk, og ser om det blir foretatt en handling basert på annonsene. Opplysningene som vi samler inn benyttes til å levere spesialtilpasset innhold og tilby relevante annonser. Vi kan ikke koble kundedata opp mot plasseringen.

4. Tredjeparts databehandling

Våre underleverandører (for eksempel Link Media AS som leverandør av denne nettsiden) er underlagt databehandleravtaler og får ikke bruke innsamlede data til annet enn å levere tjenestene vi har bestilt av dem. For mer informasjon om hvordan Link Media behandler data på vegne av kunder se her.

5. Formål

Når vi innhenter, lagrer data og behandler data på våre nettsider er dette for å kunne:

  • Utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes.
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk.
  • Sikre trygg og stabil leveranse av nettsiden.
  • Gjøre nettstedet mer brukervennlig og lettere for deg å navigere.
  • Kjenne igjen faste brukere slik at tjenestene kan tilpasses.
  • Behandle henvendelser (innsendte skjemaer).

6. Administrering av annonser og informasjonskapsler

Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon ved å endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet.

Her får du oversikt og kan gjøre endringer:
Endre innstillinger for annonser på Facebook
Hvordan velge bort annonser på Facebook (gjelder alle annonsører)
Hvordan slå av spesialtilpassede annonser fra Google
Se hvordan du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren din

7. Kontaktopplysninger, spørsmål og klager

Hvis du lurer på noe angående denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss.

Ønsker du å klage på behandling av dine personopplysninger kan klagen sendes inn elektronisk her: klageskjema. Dersom du ønsker det, kan du også klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om dette på Datatilsynets nettsider.