GEs ledende Smallworld partner i Europa i 2020!

Smallworld Nordic var GEs ledende partner i Europa for salg av nye Smallworld-lisenser i 2020. Denne suksessen skyldes solid teamarbeid, sammen med våre kunder og GE, som involverte både tekniske og kommersielle ferdigheter.

– Gratulerer til Smallworld Nordic for å ha oppnådd det høyeste lisensutsalget blant våre europeiske partnere i 2020, applauderer Damien Wall, partnerdirektør for GE Digital. – Et tøft år for næringslivet, men takket være teamets intensitet vant dere hele fire salgspriser for deres fantastiske prestasjon i løpet av året.

– Vi har virkelig hatt et fremragende 2020 når det gjelder salg av nye lisenser, spesielt til de danske fiberoperatørene, og også innen alle andre områder av vår virksomhet, oppsummerer Albert Bjørnsund, COO i Smallworld Nordic. – Å gå til topps i Europa er virkelig en stor prestasjon, også med tanke på at vi betjener et mindre marked enn de fleste andre GE-partnere på kontinentet.

Vi jobber nå med fullt trykk i 2021 for å gjenta og overskride 2020-resultatet, og vi er definitivt energiske og inspirerte etter fjorårets suksess!