Hvordan jobber vi i Smallworld?

SWconference-thursday14Smallworld Systems AS leverer basis programvare og standardløsninger for skandinaviske selskaper innenfor områdene elektrisitet, fjernvarme, kabel-TV og fibernett. Vi er norsk distributør av Smallworld, markedsledende programvare for nettinformasjonssystemer for ledningseiende selskaper.

Vi jobber både med å tilrettelegge GEs internasjonale løsninger til det skandinaviske markedet og våre kunder her, og å utvikle egne løsninger som bygger på og hjelper til med å dra mer nytte ut av GEs produkter. Et av våre største eksempler på dette i det siste er webapplikasjonen Smallmap, som gjør det lettere for brukerne å ta med seg data om nettverket de jobber med ut i felt.

I Smallworld programmerer vi mest i Magik, som er bygget på prinsippene om objektorientert programmering.

Per i dag er vi 19 ansatte i Smallworld, hvorav 13 er programmerere/utviklere/konsulenter. Disse jobber i team fra prosjekt til prosjekt, i tillegg til at det blir en del selvstendig arbeid og rom for selvutvikling.

Den riktige personen for Smallworld er en som er villig til å lære, og gjør det den kan for å bli så god som overhodet mulig. Vi er klare over at du mest sannsynlig ikke har noe videre kjennskap til Magik, og vi er forberedt på å lære deg det du trenger. Kunnskap innen andre språk som benytter seg av objektorientert programmering vil dog komme veldig godt med.

I tillegg til de vanlige dagene med programmering, kundekontakt og utvikling hender det også vi arrangerer seminarer eller drar på konferanse. Vi har blant annet en årlig konferanse for skandinaviske brukere av Smallworld, i tillegg til at vi deltar på GEs internasjonale brukerkonferanse. Vi har også en dag i året der vi stenger sjappa og bruker dagen til å lære om hva som skjer i de andre delene av firmaet.

Vi er opptatt av å ha et godt miljø blant de ansatte, og det hender en gang i blant at vi samles for å grille, spille litt spill eller dra ut etter jobb. Vi mener at det er godt for samspillet mellom våre ansatte at vi har muligheten til å lære hverandre å kjenne også utenfor arbeidet vi gjør sammen.

Er det noe du lurer på som du mener vi ikke har svart på her? Du finner oss på Twitter, LinkedIn og Facebook, og ellers kan du sende en e-post til jobb@smallworld.no