Hyggelig feiring av 25 gode år!

Smallworld Systems AS samlet kunder, vår partner GE, tidligere ansatte og nåværende ansatte til markering av 25 års jubileet i våre lokaler på Skøyen rett etter jobb onsdag denne uka.

Etter at alle hadde forsynt seg av litt sprudlevann, eller eplemost for sjåførene, og vår «Asian Fusion» tapas-meny; åpnet daglig leder Albert Bjørnsund med sine refleksjoner i anledning jubileet, og han takket for all innsats og kreativitet som har ført oss frem til den posisjonen selskapet har i dag.

James Wheatley brakte med seg gratulasjoner fra GE, og trakk linjene tilbake til Smallworlds oppstart i Cambridge før han rettet blikket fremover på de muligheter som åpner seg innen nye programvareløsninger for telecom-industrien.

James Wheatley, Product Line Manager for Telecom i GE Software Solutions, mimrer tilbake til egen studietid ved University of Newcastle.

Styreleder Rolf Hillestad fikk æren av å avslutte den formelle delen med å dele noe glimt fra selskapets historie i Norge, og hans syn på hvilke muligheter som kan tas tak i videre. Deretter var det tid for sosialt samvær i avslappende atmosfære, og det ryktes om at noen ble værende ganske lenge… 🙂

Rolf Hillestad i kjent positur, og alltid med en oppfatning av hva som foregår 🙂