Inspirerende besøk hos Norlys i Danmark

I april besøkte vi Norlys på hovedkontoret deres i Silkeborg, som en del av programmet på vår første fysiske firmasamling på to og et halvt år. Maibritt Fyhn Nielsen, leder for planlegging og dokumentasjon i Norlys, og hennes kolleger viste oss rundt lokalene og ga en presentasjon av selskapet.

Hensikten med besøket var å lære om Norlys, og forstå rollen vi som leverandør spiller for å få Norlys til å lykkes med å nå sine mål. Som enhver netteier er Norlys avhengig av at data av høy kvalitet om deres eiendeler er synlige og nyttige for alle som er involvert i f.eks. salg, analyse, design, bygging, levering og support. Norlys presenterte sine ambisjoner, prosesser og prosjekt-pipeline for oss og illustrerte hvordan de jobber for å nå sine mål, samtidig som de stadig forbedrer virksomheten.

– Vi har som mål å jobbe tett med kundene våre, og et besøk som dette er viktig for å oppfylle denne visjonen, forklarer Tanja Rask Elbæk, administrerende direktør i Smallworld Nordic. – Vi takker Norlys for god mottakelse og at de deler sine tanker om hvordan vi kan støtte deres suksess i markedet.

Resten av samlingen vår inkluderte strategisk retning og diskusjoner, oppstart av agile utviklingsteam, innovasjonsworkshop og sosiale aktiviteter. Vi dro også til Jyllands vestkyst for et besøk på det høyteknologiske Hvide Sande Skipsverft og for å nyte den fantastiske naturen.