Knytter nettverksdata til forretningsprosesser

CROSS Network Inventory er et markedsledende modelleringsverktøy for tjenester og logiske nettverk, som komplimenterer Smallworld Physical Network Inventory og lignende løsninger.

CROSS støtter konsolidering av data fra mange nettverkskilder, for eksempel nettdokumentasjon, driftssystemer og provisjoneringssystemer. Løsningen tilbyr også integrasjoner til Business Support Systems (BSS), for å automatisere f.eks. tjenesteleveranse- og oppdateringsprosessene.

CROSS-løsningen er nå en del av Smallworld Nordics tilbud til teleselskaper og fiber/coax-operatører. – Vi bygger for tiden kompetanse og erfaring innenfor CROSS-produktene, forklarer Øyvind Berntsen, Head of Product i Smallworld Nordic. – Denne løsningen vil passe vårt marked meget godt, og vi er ivrige etter å levere CROSS til både nye og eksisterende kunder!

Sammen gir Smallworld og CROSS et geografisk basert ende-til-ende-bilde av hele nettverket, på tvers av teknologier og utstyr, sier Radim Just, administrerende direktør i CROSS NI. Les mer om CROSS-løsningen her!