Løsninger

Vi hjelper deg med å holde rede på informasjonen du har om nettverket ditt, og gjør det lettere for deg å planlegge hva du skal gjøre videre, lettere for deg å unngå ulykker og lettere for deg å være forberedt på når uhellet oppstår.

Telekom

Smallworld Systems AS leverer komplette løsninger for å dokumentere alle prosesser for å bygge og styre et moderne nettverk. Våre løsninger er basert på GE Smallworlds ledende GIS-teknologi, fleksible verktøy og arkitektur.

Les mer om telekom

Forsyningstjenester

Smallworld Electric Office (EO) er den siste generasjons nettverksinformasjonssystem fra Smallworld Nordic. Det er et internasjonalt standardsystem utviklet av GE Energy, med justeringer for det skandinaviske markedet av det lokale utviklingsteamet i Oslo.

Les mer om forsyningstjenester

Fjernvarme

Løsningen vår er utviklet i nært samarbeid med den skandinaviske fjernvarmebransjen, og er allerede i bruk av to ledende leverandører i Norge. Med Smallworld fjernvarme er hele nettverket dokumentert fra varmeanlegget til forbrukeren.

Les mer om fjernvarme

Gatelys / kommuner

Smallworld streetlights er et effektivt dokumentasjonsverktøy for alle typer utstyr i et nettverk av streetlight. Nettverk og utstyr presenteres enkelt på kartet, og nyttige funksjoner som kobling, sporing og rapportering er tilgjengelige gjennom et brukervennlig brukergrensesnitt.

Les mer om gatelys/kommuner