Nettverksdokumentasjon i Norge og Danmark

Liker du å arbeide med dokumentasjon av moderne telenettverk? Har du lyst til at arbeide i vårt nordiske team, hvor vi inspirerer og utfordrer hverandre til å bli dyktige i det vi lager, og utvikle  de beste løsninger til våre kunder? Da har vi kanskje den riktige jobben for deg …

Vi er en ledende softwarefirma, Smallworld Nordic, som leverer forretningskritisk software til små og store tele- og infrastrukturvirksomheter i Skandinavia. Vår kunder har det travelt med utbygning og endringer i ledningsnett og infrastruktur, og vårt team hjelper dem med å vedlikeholde en konsistent og moderne dokumentasjon.  Vi leter etter kandidater til at arbeide sammen med oss på ved kontorer i Norge og Danmark.

Om stillingen

Vi leter etter kollegaer der skal arbeide på oppgaver for våre kunder med fokus på fibernett.

Er du en erfaren bruker av Smallworlds dokumentationssystemer  eller har innsikt i planlegging eller dokumentasjon av telekom nettverk, er du en opplagt kandidat. Har du interesse for teknisk design og dokumentasjon, eller er under utdanning, er stillingen kanskje også noe for deg.

Kanskje er du under utdannelse innenfor IT programmering og mangler en jobb. Da kan denne jobben også være veien til en jobb som programmerer eller utvikler hos oss senere. For å lage gode IT-løsninger er praktisk erfaring fra arbeid på området et godt grunnlag.

I Smallworld Nordic vil du arbeide tett sammen med våre kunder og assistere prosjektledere og entreprenører som  planlegger og bygger ny nett-infrastruktur. Du vil få en spennende og allsidig jobb og bli en del av et nordisk team.

Smallworld Nordic er godt igang med at implementere “Agile”, i hele organisasjonen, som vil løfte og utvikle våre prinsipper for software utvikling og leveranse. Det er en virkelig spennende reise som vi håper du har lyst til at være med i.

Arbeidsoppgaver og ferdigheter

  • Innsamle relevant dokumentasjon sammen med projektledere hos våre kunder.
  • Verifisere dokumentasjonen og oppdatere dokumentasjon i eks. Visio og Smallworld
  • Kvalitetssikre dokumentasjonen og opprydding i feildokumentasjon og gamle prosjekter
  • Strukturert og er opptatt av detaljer og kvalitet
  • Samarbeider med andre og er interessert i å finne løsninger
  • Er bruker, eller har kjennskap til, Visio, GIS, Smallworld PNI/LNI software
  • Du har interesse eller erfaring med dokumentasjonsarbeid for infrastruktur
  • Bakgrunn som teknisk designer eller programmerer, eller under utdannelse
  • Evne til å  arbeide uavhengig i kundeprosjekter, ta ansvar for sluttproduktet og kundetilfredshet.

Om  Smallworld Nordic

Smallworld Nordic består av 3 selskaper: Smallworld Systems AS i Norge, Breakoutimage AB i Sverige og Breakoutimage A/S i Danmark. Vi er 24 ansatte, med hovedsakelig tekniske profiler som softwareingeniører, utviklere og konsulenter. I Norge vil du være en del av et team på 17 kolleger.

Smallworld Nordic er i en vekstfase og ekspanderer hurtig, og vi forventer å gjøre det samme i de kommende år. Smallworld Nordic er en systemintegrator og value added reseller av GE (General Electric) Smallworld produkter, hvilket betyr at vi leverer og utvikler på GE Smallworld plattformen som basis for nettinformasjonsløsninger til våre nordiske kunder. 

Vi har hatt studerende og nyutdannende, som ønsket å få arbeidserfaring, i gang med dokumentasjonsarbeid over flere år. Både våre kunder og vi er godt fornøyd med det arbeidet som utføres. Derfor ønsker vi å rekruttere flere til dette interessante og lærerike arbeidet.

Vi leter etter kandidater som kan starte hos oss snarest muligt. Send en søknad med din CV til jobb@smallworld.no

Hvis du er interessert og har spørsmål, kan du kontakte:  Albert Bjørnsund, +47 901 91 528 eller Tanja Rask Elbæk, +45 3055 9639