Nornett valgte Smallworld

Nornett er Nord-Norges største privateide telekommunikasjonsbedrift. De er tilbyder av bredbånd og digital-TV over fiber og coax til bedrifter og husstander fra Salten til Øst-Finnmark. Selskapet har valgt Smallworld for dokumentasjon av sitt nettverk og ca 15.000 kundeaksesser, dette som en del av arbeidet med å effektivisere sine prosesser.

– Vi går fra fire systemer til ett system for nettdokumentasjon ved å velge Smallworld, uttaler dokumentasjonssjef i Nornett, Sverre Severinsen (bildet). – Dette vil understøtte vårt mål om å bli mer effektive gjennom bedre datakvalitet, også i takt med at kundemassen øker.

Ronny S. Solvang, seniorkonsulent i Smallworld, har jobbet med å ta data fra de eksisterende systemene hos Nornett inn i Smallworld slik at Sverre og hans kolleger kan dra nytte av den dokumentasjonen som er bygget opp fra før.

– Vi ser frem til å jobbe sammen med Nornett for at de skal oppnå sine målsetninger for kvalitet og samhandling, oppsummerer CTO i Smallworld, Morten Moe. – Nornett blir en viktig referansekunde for Smallworld Systems AS, både med hensyn på nettdokumentasjon og prosessforbedringer, hvor vi skal bidra med vår kompetanse og erfaring fra 25 år i bransjen.

Morten og Ronny har gjennomført opplæring og lokal tilpasning av installasjonen hos Nornett i Alta, så nå er alt klart for det videre løp. Vi gratulerer Nornett med sin Smallworld-løsning og har store forventninger til vårt samarbeid!