Ny Business Controller på plass!

Elin Elton startet som Business Controller i Smallworld Nordic i november og har allerede begynt å komme i gang med oppgavene. – Jeg er veldig takknemlig for denne muligheten, og for å kunne samarbeide med hyggelige og kompetente kolleger, sier Elin. – Jeg har blitt tatt godt imot og gleder meg til å bli bedre kjent med virksomheten og bransjen.

Hun har jobbet med økonomi/administrasjon/regnskap i 30 år, er gift og har en voksen sønn. Elin er født og oppvokst i Trysil, og har nå startet en pendlertilværelse i Oslo, som hun trives godt med.

– På fritiden liker jeg friluftsliv og reiser, både sommer og vinter, legger Elin til. – Jeg gleder meg til at verden er tilbake til det normale igjen, så det er mulig å komme seg rundt.

Vi er glade for å ha Elin på laget, og ser frem til å utvikle vår forretning sammen.