Ny CEO i Smallworld Nordic

Tanja Rask Elbæk tiltrådte som CEO i Smallworld Nordic den 15. oktober. Smallworld Nordic består av Smallworld Systems AS i Norge, som også eier de andre Smallworld selskapene Breakolutimage A/S i Danmark og Breakoutimage AB i Sverige.

Siden høsten 2020 har Tanja har vært ansatt som Customer Development Manager i Smallworld Nordic og har mange års erfaring både som bruker og leverandør av programvareløsninger til forsyningssektoren. Hun har erfaring med planlegging og utrulling av fibernett, som tidligere leder av planavdeling, og har vært ansatt hos leverandører av løsningene. Tanja har også hatt ansvar for internasjonal forretningsutvikling i sine tidligere roller

Styreleder Rolf A. Hillestad er meget godt fornøyd med at Tanja har takket ja til å overta den daglige ledelsen av selskapene. Albert Bjørnsund har hatt rollen som CEO siden 2016 og vært avgjørende for strukturen på dagens gruppe av selskaper. I denne perioden har vi doblet omsetningen og skapte stadig bedre positive resultater for selskapene. Albert fortsetter som rådgiver en periode, og sikrer dermed både kontinuitet og fornyelse.

Jeg har kjent Tanja som en engasjert og strukturert leder i mange år . Hun har dessuten både en god nordisk erfaring, i tillegg til den internasjonale erfaringen, som passer oss meget bra, jeg er derfor sikker på at vi nå får rett dame på rett plass hos oss, sier styreleder Hillestad.

Tanja Rask Elbæk uttaler ved tiltredelsen: – Rollen som CEO i Smallworld Nordic er en spændende opgave som jeg glæder mig meget og håber på at jeg kan gøre en forskel for vore kunder og medarbejdere. De dygtige specialister hos Smallworld Nordic har helt unike kompetencer i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og dyb kendskab til vore kunders behov. Jeg er meget stolt og beæret over at få muligheden for at videreudvikle virksomheden