Smallmap – Nå enda bedre i felt!

I Smallworld Systems jobber vi konstant med å gjøre våre løsninger enda bedre for brukerne. Dette er ekstra synlig i den nyeste versjonen av Smallmap som to av våre kunder nylig har tatt i bruk. Tilbakemeldingene fra brukerne har vært veldig positive.

Det første du ser når du logger inn, er hvor mye enklere menyene er. Vi har tatt bort alt du ikke trenger til vanlig og lagt de inn under menyer der de hører hjemme. Resultatet er mer plass til å se det du gjør, samtidig som knappene til det du gjør mest er lett synlig.

Det som virkelig gjør den nye versjonen av Smallmap bedre for brukerne er ikke synlig med en gang. Gjennom testing har vi funnet ut at det brukerne er mest fornøyd med, er muligheten for å kunne være uten nett.

Vi har tatt i bruk ny teknologi som gjør det mulig for nettleseren å ta vare på informasjonen du har bruk for i områder uten dekning. Det du gjør blir automatisk lagret i nettleseren mens du jobber. Dette betyr at du fint kan miste nettilgangen uten at arbeidet ditt forsvinner. Om du skal jobbe i et område en dag der du vet du ikke får tilgang til nett, kan du enkelt lagre all informasjon i et gitt område i kartet før du drar ut for dagen.

Denne funksjonen kommer i tillegg til mange andre forbedringer som gjør Smallmap enda bedre til å oppfylle deres behov.

Klikk her for å lese mer om Smallmap. Du kan prøve ut Smallmap ved å klikke på denne linken.

Er du nysgjerrig på funksjonene i Smallmap? Vi har satt sammen en spilleliste til deg. Du kan klikke deg frem og tilbake mellom videoene for å finne det som interesserer akkurat deg.