Smallworld Systems kan nå tilby bruk av Google-tjenester i våre løsninger

En avtale mellom GE og Google lar oss nå benytte oss av Google Maps i våre Smallworldløsninger. Denne avtalen kombinerer Google sine velkjente karttjenester med GEs verdensledende GIS-verktøy for analyse og innsikt.

Den kombinerte løsningen forbedrer visualiseringsmulighetene i eksisterende nettverk og gir netteiere muligheten til å stadig forbedre effektiviteten og produktiviteten i operasjoner ute i felt. På denne måten kan netteiere raskt gi sine sluttkunder informasjon om f.eks avbrudd i nettet, samtidig som det blir enklere å effektivt administrere informasjon om utstyret de har i nettet.

“Vi er alltid på utkikk etter måter å skape verdier for våre kunder. Avtalen mellom Google og GE bringer sammen to verdensledende løsningsleverandører for å bedre produktiviteten hos våre brukere,” sier Bryan Friehauf, produktlinjesjef for programvareløsninger i GE Digital Energy.

Googles omfattende kartfunksjonalitet vil bli en sentral del av GEs løsninger. Den vil utvide de eksisterende GIS-funksjonalitetene i GEs Smallworldprodukt ved å tilby out-of-the-box bakgrunnskart samt visualiserings- og analysefunksjonalitet.

“Ved hjelp av Google Maps og -API kan GE tilby sine kunder fordelen av et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt. Siden så mange mennesker allerede vet hvordan man bruker Google Maps, kan GEs Smallworldteknologi bli en enda bedre løsning for bedrifter,” sier Tarun Bhatnagar, direktør i Google Geo Enterprise. “Både GE og Google har en lang historie med innovasjon, og vi ser frem til å jobbe sammen om å utvikle nye måter å bruke og visualisere data i kart.”

“Vi tror at GE og Google sammen vil benytte seg av sin unike kombinasjon av tekniske talenter og muligheter til å betydelig forbedre effektiviteten i sine operasjoner i et vidt spekter av bruksområder,” sier Friehauf. “Til syvende og sist vil våre kunder få store fordeler fra denne avtalen.”

Den siste versjonen (1.1) av Google Maps® Viewer for Smallworld inkluderer Google® Address Search såvel som Googles basiskart og Google Street View™. Google Maps® Viewer for Smallworld, sammen med andre Google OEM-løsninger, er de eneste lisensene for ubegrenset bruk som Google tilbyr.


Klikk her for å lese mer om Google i Smallworld