Stor interesse for Smallworld-kurs

Smallworld Systems Norge gjennomfører kurs ca hver 3. måned i Smallworld Physical Network Inventory (PNI) og Smallmap, og oppslutningen har vært upåklagelig. Deltakerne har vært bl.a planleggere og dokumentasjonsansvarlige fra entreprenørselskaper og nettoperatører, samt arbeidssøkende som vil oppdatere sin kompetanse for å kunne tilfredsstille potensielle nye arbeidsgiveres krav.

– Vi har tilpasset internasjonale Smallworld-kurs for norske forhold, og oversatt dem til norsk, det setter deltakerne meget stor pris på, sier Kristoffer Tragethon, kursholder og kursansvarlig i Smallworld Systems Norge.

Neste kurs i Smallworld PNI går 29-31. august i Smallworld Systems Norge sine innbydende lokaler på Skøyen. Neste kurs i Smallmap går fredag 1. september på samme sted, dette kurset kan også følges via webinar. Vi tilbyr også kundespesifikke kurs innen områder som Logical Network Inventory (LNI), Nordisk Kabel-tv Applikasjon (NKA), Gatelys- og Fjernvarme-applikasjon.

– Det er viktig at våre kunder, og de som utfører arbeid for dem, forsterker sin kompetanse på de verktøy vi tilbyr; og derfor ser vi det som strategisk viktig å tilby mange og gode kurs, understreker Albert Bjørnsund, daglig leder i Smallworld Systems Norge.