Bli med på årets Nordiske Smallworldkonferanse i København!

“Work Efficiently – Do More”

Velkommen til København 7.-8. juni 2017 for to dager med spennende foredrag og interessante diskusjoner i Mogens Dahl Koncertsal på Islands Brygge.
Meld deg på Smallworldkonferansen i dag!

Dag 1: Perspektiver og visjoner for effektiv bruk av avanserte verktøy og teknologier i fremtiden

Anders Hvid

Første dag har vi først og fremst fornøyelsen av å kunne krydre inspirerende Smallworldopplegg med perspektiver og visjoner for fremtidens effektive bruk av avanserte verktøy og teknologier. Til det har vi gleden av å kunne presentere en av nåtidens store inspiratorer, Anders Hvid fra Dare Disrupt og Singularity University, som konferansens Key Note Speaker. Han vil gjøre oss klokere på tendenser innenfor “emerging technologies, disruption and the future of business and society, the power of exponential developments and the use of virtual and augmented reality”.

I tillegg vil det på dag 1 også være fokus på deling av interessante nyheter, hvor blant annet GE Grid Solutions deler deres syn på den teknologiske utviklingen, nye produkter og løsninger. I tillegg vil de bringe oss siste nytt fra om Smallworldløsninger.

Breakoutimage med kolleger fra Norge, Sverige og Finland vil naturligvis også oppdatere med siste nytt, samt introdusere en rekke nye ideer og løsninger til inspirasjon sammen med en rekke Smallworldkunder fra hele Norden.

Dag 2: Praktisk og operasjonelt arbeid, en dag for demonstrasjoner og hands-on erfaringer

Andre dag, 8. Juni, fokuserer vi på det praktiske og operasjonelle arbeidet med demonstrasjoner og hands-on erfaringer fra kundeprosjekter fra fiberoperatører og andre telecomselskaper, vannforsyning, gass og fjernvarmeforsyning. Det blir en meget konkret dag med mye interaktiv involvering og inspirerende debatter basert på blant annet følgende konkrete emner:

  • Løsningsmodeller for hurtig, effektiv og kreativ rapportering for alle brukere.
  • Inspirasjon til optimalisering og effektivisering av deres Smallworldinstallasjon.
  • Måling av KPIer i Smallworld
  • Workflow support i Smallworld
  • Automatisering i Smallworld
  • Mobilitetstøtte i Smallworld

Også i år vil vi avholde årsmøtet i brukergruppen på konferansen.

Det blir rikelig med muligheter for utveksling av erfaringer og mulighet for å delta i konkrete brukerorienterte workshops. Her ser vi nærmere på hvordan vi ved hjelp av verktøy og teknologi kan arbeide enda mer effektivt fremover.

Foto: Jacob Jensen / Tårnet

Den tradisjonsrike konferansemiddagen blir holdt om kvelden 7. Juni blir avholdt i historiske omgivelser i hjertet av København. Her vil det bli underholdning og masser av muligheter for å bygge nettverk med andre brukere av Smallworld.

Meld deg på Smallworldkonferansen