To nye medarbeidere

Smallworld Systems legger på seg enda litt.

Mikael Kralmark er vår første svenske kollega. Vi ønsker ham velkommen. Han er ansatt som konsulent fra 1.desember 2011 og er igang med utviklingsarbeid innenfor våre løsninger for telekom. Bakgrunnen sin har Mikael fra Lunds Tekniska Högskola som sivilingeniør i teknisk fysikk, og senere utviklingsarbeid hos Dassault Systems i Lund.

Mikael er 29 år gammel og bor på Eidsvoll. På fritiden tar han gjerne en tur i klatreveggen som autorisert instruktør, eller en skitur med sin samboer. Vi setter stor pris på Mikaels faglige dyktighet og gode humør. Han vil etterhvert også lære våre kunder å kjenne gjennom konsulentoppdrag, både i Norge og i Sverige.

 

Nadia Tokerud er ansatt som kommunikasjonssjef fra 1.mars 2012. Velkommen! Hun har sin bakgrunn fra The Arts University College at Bournemouth hvor hun studerte BA(hons) Graphic Design.I tillegg har hun vist stort engasjement og interesse for sosiale medier og kommunikasjon generelt. Blant annet hadde hun hovedansvaret for Facebook og Twitter under skiflyvnings-VM i Vikersund 2012.

Nadia er 26 år gammel og bor i Oslo. Hun er engasjert i testing og utprøving av nye spill og teknologi som til stadighet gjøres tilgjengelig på Playstation og diverse andre plattformer. For tiden er Roller Derby en aktivitet hun også bruker mye tid på. Nadia skal i første omgang bistå oss i arbeidet med å gjøre Smallworld enda bedre kjent både hos eksisterende og potensielle kunder.