Utviklere/konsulenter i Norge og Danmark

Liker du å arbeide med de nyeste avanserte software og -teknologier? Ønsker du å arbeide i et godt fagligt team, hvor vi inspirerer og utfordrer hverandre til å bli eksperter i det vi lager, og å utvikle de beste løsninger til våre kunder? Da har vi muligens den riktige jobben til deg …

Vi er et ledende softwarefirma, Smallworld Nordic, som leverer forretningskritisk software til de største tele- og infrastrukturvirksomheter i Norden. Vi leter etter kandidater som vil arbeide sammen med oss på våre kontorer i Danmark og Norge.

Som utvikler og konsulent hos oss har en stor frihet under ansvar, og fleksibilitet i din stilling, da vi setter pris på “det hele menneske” med både arbeidsliv og privatliv. Du får nytt og moderne utstyr for å utføre dine oppgaver, og du får mulighet til å reise og besøke våre kunder. 

Vi legger vekt på sosiale sammenkomster, involvering og medinnflytelse, og vi tilbyr bonus og medeierskap i virksomheten.

Vi leter etter softwareutviklere i Norge

Vi leter etter flere konsulenter, programmerere og utviklere, som skal arbeide med våre danske og norske kunder. Som konsulent for våre kunder bidrar du til å forbedre og utvikle løsninger som er gode og effektive verktøy til forvaltning av deres samfunnskritiske og verdifulle nett.

Våre løsninger er bygget på Smallworld plattformen fra General Electric, utviklet for modellering av ledningsnettverk. Løsningene brukes til dokumentasjon, planlegging og forvaltning av våre kunders nettverk. Nettdokumentasjonen  beskriver nettets geografisk utsrekning, og modellerer sømløst hvordan signaler også beveger seg i utsryr i bygninger, skap og gjennom de enkelte komponenter. Sammen med våre kunder implementerer vi prosesser for effektiv drift av nett.

Smallworld Nordic er godt i gang med at implementere “Agile”, i hele organisasjonen, som vil løfte og utvikle våre prinsipper for software utvikling og leveranse. Det er en virkelig spennende reise som vi håper du har lyst til å være med på.

Vi leter etter 3-4 nye software utviklere/ onsulenter til å arbeide sammen med oss på våre kontorer i Oslo, København og Herning.

Din rolle hos oss

Sammen med dine skandinaviske kolleger vil du arbeide tett sammen med våre kunder som softwareutvikler og skape løsninger, ved hjelp av Smallworld-teknologi og andre ytviklingsverktøy for web og mobile enheter. I konsulent/utvikler-rollen vil du være en betrodd rådgiver mellom kundenes forretningsbehov og de teknologiske muligheter i software platformene. 

Du vil få ansvaret for at kartlegge og forstå kundens behov og omsette disse til softwareløsninger og funksjoner som skal implementeres. Du vil også fungere som rådgiver i dialogen med kunderne og ta ansvar for at foreslå, planlegge og gjennomføre programmeringsarbeid i tett samarbeid med både kunder og dine kolleger.

Ditt arbeid inkluderer også software vedlikehold og support, da vi har langvarige kontrakter med våre kunder.

Kanskje arbeider du allerede med softwareutvikling og service og har en IT-bakgrunn? Hvis du har erfaring fra telekom- og fiberbransjen, har du kanskje en fordel ved at du forstår våre kunders forretningsområder. 

Arbeidsoppgaver

 • Ivareta konkrete oppgaver som utvikler/konsulent på våre løsninger for telecom-, elforsyning- og varme-infrastruktur.
 • Du løser oppgaver som effektiviserer våre kunders arbeidsprosesser.
 • Utvikler-språk Smallworld Magik, JavaScript, Java, app utvikling for Android og IOS med React, samt utvikling og administrasjon af databasesystemer  som Smallworld VDMS, PostGis, ArangoDB m.fl.
 • Enkelte oppgaver omkring drift og vedlikehold av våre kundeinstallasjoner
 • Du inngår i produkt- og kundeteam, hvor samarbeide og deling av kunnskap er en viktig ingrediens

Ferdigheter vi legger vekt på

 • Har gode programmeringsferdigheter
 • Kan arbeide med helt nye løsninger og teknologi som vi tar i bruk hos våre kunder.
 • Taler og skriver flytende engelsk, samt dansk, norsk eller svensk
 • Utdannelse på universitetsnivå innen for IT
 • Gjerne erfaring med open source-miljø
 • Gjerne erfaring fra arbeide med tele-/fibernett
 • Gjerne erfaring med drift av IT infrastruktur, IT-nettverk og databaser
 • Gjerne kjennskap til cloud infrastruktur som AWS, Azure m.fl. samt bruk av Linux/Unix og Docker.
 • Evne til at arbeide uavhengig på kundeprosjekter, ta ansvar for sluttproduktet og kundetilfredshet
 • Være i stand til at arbeide på en strukturert og grundig måte med fokus på software kvalitet og langvarig vedlikehold
 • Ivrig efter at lære nye teknologier og programmeringssprog

Om  Smallworld Nordic

Smallworld Nordic består av 3 selskaper: Smallworld Systems AS i Norge, Breakoutimage AB i Sverige og Breakoutimage A/S i Danmark. Vi er 22 ansatte, med hovedsakelig tekniske profiler som softwareingeniører, utviklere og konsulenter. I Norge vil du være en del av et teamet på 15 kolleger.

Smallworld Nordic er i en vekstfase og ekspanderer hurtig, og vi forventer å gjøre det samme i de kommende år.

Smallworld Nordic er en systemintegrator og “value added reseller” av GE Smallworld-produkter, hvilket betyr at vi både selger og utvikler GE Smallworlds nettinformasjons løsninger til våre kunder i de nordiske land. 

Vi tilbyr

 • Full opplæring i våre plattformer og våre utviklingsverktøy
 • En arbeidsdag fylt med morsomme og interessante oppgaver.
 • Samarbeid med kolleger med masse av erfaring, som vil hjelpe og støtte deg, for å utvikle deg til en god konsulent for våre kunder. 
 • Du får en seniorutvikler som din mentor.
 • Delta direkte i testfaser og implementering i projekter for våre kunder.
 • Du får ansvaret for at arbeide selvstendig med å sikre fremdrift og leveranser.
 • Et inspirerende og trygt arbeidsmiljø i en virksomhet basert på skandinaviske verdier.
 • International arbeidserfaring, læring om de forskellige aspekter i de nordiske land.

Vi leter etter kandidater som kan starte hos oss snarest muligt. Send en søknad med din CV til jobb@smallworld.no.

Hvis du er interessert og har spørsmål, kan du kontakte:  CEO Tanja Rask Elbæk, +45 3055 9639 eller Albert Bjørnsund, +47 901 91 528