Våre tjenester består uavbrutt gjennom Corona-dugnaden

Smallworld Systems og Breakoutimage forsetter alle våre funksjoner innen support og utvikling gjennom den unntakstilstanden som nå råder i de land og markeder vi betjener. Vi har, som de fleste andre IT-bedrifter, innført utstrakt brukt av hjemmekontor, gjennomfører møter via web og vil minimere fysiske møter og kurs.

– Våre kunder leverer noe av det viktigste samfunnet har behov for i slike situasjoner, nemlig robust infrastruktur, sier styreleder Rolf A. Hillestad. – Som leverandør av systemer for planlegging, drift og vedlikehold av noen av samfunnets viktigste nettverk er vi godt forberedt med ressurser plassert over hele Norden. Vi har mange års erfaring med kundestøtte og kontakt med kunder gjennom nettbaserte løsninger og vi kan nå øke tilbudet av tjenster og møter over nett.

– Vi ber kunder og samarbeidspartnere som har spørsmål til oss om å ta kontakt, og håper og tror at både vi som samfunn og enkeltpersoner kommer oss velberget og styrket i ut av denne ekstraordinære situasjonen, avslutter Hillestad.