Velkommen til to nye utviklere i Danmark

Vi er glade og stolte over å melde om at Kenneth Blok Damholt og Daniel Morthorst Skov starter hos oss ​, og de vil være lokalisert på vårt kontor i Herning Innovatorium på Jylland. De vil begge jobbe med programvareutvikling og rådgivning i prosjekter for kundetilpasninger, samt produktutvikling.

Daniel har en MSc og en doktorgrad i geofysikk fra Aarhus University. Han har primært arbeidet med tolkning av geofysiske målinger, grunnvannskartlegging, miljøanalyse og olje- og råvareleting. Utenfor arbeid bruker Daniel mesteparten av tiden på familieliv, turer i friluft, fotball og hagearbeid.

– Jeg føler meg veldig velkommen og gleder meg til å lære mange nye ting, sier Daniel. – Spesielt er jeg interessert i å utvikle praktiske løsninger som øker verdien av våre kunders utstyr og nettverk.

Kenneth er utdannet som IKT-ingeniør fra Aarhus Ingeniørhøgskole. Han kommer til oss fra Norlys’ IT-avdeling, hvor han har utviklet GIS for el-nett. Før det jobbet han innen IT-løsninger for landbruksforskning, inkludert webapplikasjoner, bildebehandling og videoovervåking. På fritiden liker Kenneth å tilbringe tid med familien, terrengsykle og følge med på all slags sport.

– Jeg gleder meg til å komme i gang og gjøre en forskjell for kundene våre, legger Kenneth til. – Å oppfylle behov og levere verdi til kundene er det som motiverer meg i mitt daglige arbeid.

Vi ønsker Daniel og Kenneth hjertelig velkommen til Smallworld Nordic og ser frem til spennende og fruktbart samarbeid fremover.