Vellykket nordisk brukerkonferanse

Smallworld-brukere, partnere og eksperter møttes i København i begynnelsen av november for to dager spekket med oppdateringer, inspirasjon og nettverksbygging. Alle de 65 deltakerne deltok med stor entusiasme og engasjement i møte med kolleger i bransjen som bruker Smallworlds løsninger.

Det var hele 17 presentasjoner på programmet, gitt av Telia, GlobalConnect, Realworld, CROSS, GE og Smallworld Nordic. Innholdet dekket et bredt spekter av emner knyttet til nettverksdokumentasjon, alt fra praktiske brukseksempler til prosessforbedringer og strategi. Keynote fra administrerende direktør i Mindworks opplyste oss om hvordan du kan gi hjernen din de beste arbeidsforholdene.

     

Konferansemiddagen og Smallworld Nordics 30-årsfeiring fant sted på The View, som ligger i toppetasjen på Tivoli hotell og kongressenter. Folk koste seg med mat, drikke og hverandres selskap, og vi fikk også sunget bursdagssangen på tre språk og lyttet til styrelederens sang og tale i anledningen.

Vi har fått veldig gode og nyttige tilbakemeldinger på konferansen, som viser at deltakerne liker dette formatet og ønsker at vi skal fortsette og videreutvikle det. Vi takker alle fremmøtte for to fantastiske dager sammen, hvor vi føler oss inspirert av den gode stemningen, samtalene og engasjementet!