Vi ønsker alle en riktig GOD JUL

Smallworld Systems AS ønsker alle våre kunder, ansatte, samarbeidspartnere og leverandører en riktig god og fredelig jul. Vi takker samtidig for et innholdsrikt og spennende 2018, som har åpnet opp spennende muligheter som vi så vidt har begynt å se rekkevidden av.

Flere av våre største kunder gjennomgår store endringer, f.eks blir Broadnet skandinaviske og Get er kjøpt opp av Telia Norge. I slike prosesser er understøttelse av eksisterende forretning, samtidig som man rigger for nye og konsoliderte verdikjeder og støttesystemer, avgjørende. Vi er beredt og kompetente til å bidra fra vår side slik at dette blir vellykkede prosjekter.

Vi har brukt mye tid hos våre kunder i året som snart er omme, uansett om de holder på med telekom eller fjernvarme, men vi har også hatt egne interne prosjekter som vi gleder oss til å se effekt av i 2019, som f.eks Autoroute (automatisert traséplanlegging), Smallworld 5 og forbedret Gatelys-modul. Smallmap GPS har fått stadig større utbredelse og gode tilbakemeldinger i år, og vi vil fortsette å utvikle og forbedre løsningen neste år.

Synlig tilstedeværelse, der våre kunder og samarbeidspartnere møtes, er viktig for oss, og også i 2018 har vi prioritert å delta på Telecom World i Berlin og Førde, Fjernvarmedagene på Gardermoen, Geoforums XYZ i Bergen, FOKABs Fagdager på Kiel-ferga og Gatelys-seminarer på Lillestrøm og i Oslo. Vi arrangerte Smallworlds nordiske brukerkonferanse i Oslo i mars, hvor GE, GEs partnere, kunder og brukere presenterte nyheter og delte erfaringer.

Med dette som basis er det god grunn til å glede seg til det nye året, men først nyter vi en fortjent juleferie og lader batteriene i selskap med de vi har nærmest. GOD JUL!