Vi vokser og ansetter nye medarbeidere!

Vi ansetter nye folk til utvikling/rådgivning, dokumentasjon og salg. Sjekk ut disse spennende stillingene i rekrutteringsdelen av nettsidene våre for å finne ut mer om ditt neste mulige karrieretrekk!

Våre eksisterende kunder etterspør mer av vår kompetanse og rådgivning, og samtidig har vi flere nye prospekter å forfølge, forklarer Tanja Rask Elbæk, CEO i Smallworld Nordic. – Vår vekst er et resultat av økt fokus på dokumentasjon og datakvalitet i våre markeder.

Smallworld Nordic er et høyt ansett kompetansesenter innen nettverksdokumentasjonssystemer og som hjelper nordiske, nasjonale og regionale operatører med å administrere sine nettverk og tekniske utstyr. Det innebærer spennende og viktige oppgaver for våre ansatte, som gir gode muligheter for individuell utvikling av kompetanse og kunnskap.

Vi streber etter å skape et inspirerende arbeidsmiljø, inkludert sosiale aktiviteter, som ivaretar hele mennesket og balanserer arbeid og privatliv, understreker Tanja. – Å jobbe i Smallworld Nordic skal være utfordrende og morsomt, der målet alltid er at våre kunder skal være effektive og tilfredse.